Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk Evlilik Yıl Dönümlerini Kutladılar

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk Evlilik Yıl Dönümlerini Kutladılar
Özge Özpirinçci, geçtiğimiz yıl Burak Yamantürk ile dünya evine girdi. Aynı yıl kızları Mercan'ı kucağına almanın heyecanını yaşayan çift, mutlu evliliklerine devam ediyorlar. Sosyal medyadan ilişkilerine dair paylaşımlar...

Özge Özpirinçci, geçtiğimiz yıl Burak Yamantürk ile dünya evine girdi. Aynı yıl kızları Mercan'ı kucağına almanın heyecanını yaşayan çift, mutlu evliliklerine devam ediyorlar. Sosyal medyadan ilişkilerine dair paylaşımlar yapmaktan çekinmeyen ikili, son paylaşımıyla da büyük ses getirdi.

''1. Yılımız Kutlu Olsun Kocacım''

Özge Özpirinçci, sosyal medya hesabından eşiyle birlikte düğün günü çekilen bir kareyi paylaştı. Özpirinçci, paylaşıma ''1. yılımız kutlu olsun kocacım'' notunu düşerken, söz konusu gönderi kısa zamanda on binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.

Bir Paylaşım da Burak Yamantürk'ten Geldi

Burak Yamantürk, sosyal medya hesabından paylaştığı kareler ile evlilik yıl dönümlerini kutladı. Yamantürk, paylaşımında eşi Özge Özpirinçci'yi de etiketleyerek ''Birinci yılımız kutlu olsun karıcım'' ifadelerine yer verdi. Yamantürk'ün paylaşımı da binlerce beğeni aldı.