Özge Özpirinçci Kızının ve Eşinin Fotoğrafını Paylaştı

Özge Özpirinçci Kızının ve Eşinin Fotoğrafını Paylaştı
Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, yer aldığı dizilerdeki ve filmlerdeki oyunculuk performansı ile büyük beğeni topluyor. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan güzel oyuncu, son paylaşımında eşi ve kızına yer verdi. Eşi...

Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci, yer aldığı dizilerdeki ve filmlerdeki oyunculuk performansı ile büyük beğeni topluyor. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan güzel oyuncu, son paylaşımında eşi ve kızına yer verdi. Eşi Burak Yamantürk ve kızı Mercan'ın yer aldığı bir fotoğraf karesini takipçilerinin beğenisine sunan Özpirinçci, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü.

''Kızım Dönelim Mi İstanbul'a''

Özge Özpirinçci, kendisi gibi oyuncu olan Burak Yamantürk ile geçtiğimiz yıl nikah masasına oturdu. Aynı yıl kızı Mercan'ı kucağına alan başarılı oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Özpirinçci son paylaşımında, eşi ve kızının bisiklet üzerindeki karesine yer verdi. Özpirinçci o onları ''Kızım dönelim mi İstanbul’a? -Yok yeeeaa annea iyi böyle…'' notuyla paylaştı. Instagram'da, 3.5 milyonu aşkın takipçisi bulunan güzel oyuncunun, bu paylaşımı on binlerce beğeni aldı.

Özge Özpirinçcinin Oynadığı Diziler

Özge Özpirinçci bugüne kadar, Cesaretin Var Mı Aşka, Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Deli Saraylı, Toplu Hayat, Al Yazmalım, Ağır Roman Yeni Dünya, Tatar Ramazan, Aramızda Kalsın, Aşk Yeninden, Kadın, Fi, İlk ve Son ve Yakamoz S-245 dizilerinden rol aldı.