Murat Yıldırım Yeni Doğan Kızının Fotoğrafını İlk Defa Paylaştı!

Murat Yıldırım Yeni Doğan Kızının Fotoğrafını İlk Defa Paylaştı!
Murat Yıldırım, 2016 yılında İmane Elbani ile dünya evine girdi. Mutlu evliliklerini sürdüren çift, geçtiğimiz günlerde kızlarının doğumu ile büyük sevinç yaşadılar. Doğum sonrası yaptıkları ortak paylaşım ile kızlarının...

Murat Yıldırım, 2016 yılında İmane Elbani ile dünya evine girdi. Mutlu evliliklerini sürdüren çift, geçtiğimiz günlerde kızlarının doğumu ile büyük sevinç yaşadılar. Doğum sonrası yaptıkları ortak paylaşım ile kızlarının adının Miray olduğunu açıklayan ünlü çiftten, yeni bir paylaşım daha geldi.

''Yıldırım Ailesi''

Murat Yıldırım, çeşitli dizi ve film projelerindeki başarılı oyunculuğunun yanı sıra, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram'da 4 milyonu aşkın takipçisi olan ünlü oyuncu, son paylaşımında eşi ve kızıyla çektiği kareyi takipçileriyle paylaştı. Söz konusu paylaşım, çok kısa sürede iki yüz bini aşkın beğeni aldı.

Murat Yıldırımın Oynadığı Diziler

Şu sıralar Teşkilat dizisinde seyircilerin karşısına çıkan Murat Yıldırım bugüne kadar Hayat Bilgisi, Fırtına, Asi, Ey Aşk Nerdesin, Aşk ve Ceza, Suskunlar, Gecenin Kraliçesi, Ramo ve Aziz dizilerindeki oyunculuk  performansı ile izleyicilerden tam not aldı.