Kardeşlerim Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Kardeşlerim Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı
20 Şubat 2021'de Atv'de ekranlarında seyirciyle buluşan Kardeşlerim dizisi, geçtiğimiz haftalarda üçüncü sezonuyla ekranlara geldi. Aşk ve dram ögelerinin ağırlıklı olarak yer aldığı dizi, üçüncü sezonu itibariyle seyircilerden...

20 Şubat 2021'de Atv'de ekranlarında seyirciyle buluşan Kardeşlerim dizisi, geçtiğimiz haftalarda üçüncü sezonuyla ekranlara geldi. Aşk ve dram ögelerinin ağırlıklı olarak yer aldığı dizi, üçüncü sezonu itibariyle seyircilerden büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Kardeşlerim Son Fragmanı İzle

Kardeşlerim dizisinin 62. bölümü fragmanı Atv tarafından yayınlandı. ''Ona, bu hayal kırıklığını yaşatamayız...'' başlığıyla yayınlanan fragman, 61. bölümün hemen ardından yayınlandı. Söz konusu fragmanı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kardeşlerim Oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Serkan Birinci'nin oturduğu Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Aslı Mavitan, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun, Aylin Akpınar, Onur Seyir Yaran, Cihan Şimşek, Melis Minkari, Recep Usta, Lizge Cömert, Berk Ali Çatal ve Evrim Doğan gibi pek çok isim yer alıyor.

Kardeşlerim Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Kardeşlerim dizisi, her hafta cumartesi saat 20.00'de Atv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.