İvana Sert Oğlu İle Fotoğraf Paylaştı! Boyu Annesini Geçmiş Yorumları Geldi

İvana Sert Oğlu İle Fotoğraf Paylaştı! Boyu Annesini Geçmiş Yorumları Geldi
Başarılı manken, sunucu ve moda tasarımcısı İvana Sert, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Güzel manken, oğlu Ateş ile birlikte yer aldığı kareleri sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.İvana...

Başarılı manken, sunucu ve moda tasarımcısı İvana Sert, sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Güzel manken, oğlu Ateş ile birlikte yer aldığı kareleri sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.

İvana Sert ve Oğlu Ateş Yan Yana

İvana Sert'in Instagram'da, 2.4 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Sosyal medya hesabından İstanbul Boğazı'nda oğluyla çektiği kareyi paylaşan Sert, bu paylaşımıyla takipçilerinden büyük beğeni aldı.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Ivana (@ivanasert)'in paylaştığı bir gönderi

İvana Sert Fiziğiyle Takdir Topladı

İvana Sert, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar dikkat çekmeye devam ediyor. Sert'in paylaşımlarında, fit vücudu ve genç görünümü takipçilerinden takdir toplamaya devam ediyor. İvana Sert, yaz sezonu boyunca sosyal medya hesabından tatil pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Güzel manken, bu paylaşımlarıyla ''Hiç yaşını göstermiyor'' ''Gerçek manken böyle olur'' ''Yıllara meydan okuyor'' gibi pek çok övgü dolu yorum aldı.