Hülya Avşar'dan gençlere taş çıkartan nefes kesen pozlar

Hülya Avşar'dan gençlere taş çıkartan nefes kesen pozlar
Sosyal medyadan yayınladığı fotoğraflarla da gençlere taş çıkardı. Sanatçının takipçileri paylaşımın ardından adeta Avşar’ı beğeni yağmuruna tuttu. Magazin siteleri sanatçının verdiği pozun ardından onu üst sayfalara...

Sosyal medyadan yayınladığı fotoğraflarla da gençlere taş çıkardı. Sanatçının takipçileri paylaşımın ardından adeta Avşar’ı beğeni yağmuruna tuttu. Magazin siteleri sanatçının verdiği pozun ardından onu üst sayfalara taşıdı ve övgüler yağdırdı. Ortamlara yeniden bomba gibi dönen Avşar paylaştığı pozlarla cesaretini bir kere daha kanıtladı.

Güzelliğinden Hiçbir Şey Kaybetmedi

Üzerinde renkli gözlerini ortaya çıkaran siyah bir büstiyer ile kameraların karşına geçen Avşar bu pozlarını paylaşmasının ardından magazin dünyasında haber oldu. Fotoğrafta dikkati çeken ilk şey sanatçının fiziği oldu. 58 yaşında olmasına rağmen sağlıklı ve dinamik bir görünüme sahip olan Avşar’ın formunu nasıl koruduğu büyük merak konusu oldu.

Tenis ile uğraştığı bilinen sanatçının bunun haricinde bir diyet uygulayıp uygulamadığı ise bilinmiyor. Ayrıca verdiği görüntülerin ardından sanatçının bu görüntüsünde estetik ameliyatlarında payı olduğuna dair dedikodular ortaya çıktı. Bu konularda açıklama yapmayan Avşar bir kere daha sevenlerini kendine hayran bıraktı.

Çarpıcı Pozlar Verdi

Sosyal medyayı yakından takip eden Avşar verdiği cesur pozlarla magazin basınının kadrajına girdi. Çıkardığı yeni şarkısının ardından yaptığı bu cesurca hamle ile Avşar’ın harika bir tanıtım yaptığını söylemek mümkün. Genelde sanatçılar bir yaştan sonra iddialı pozlar vermekten uzak durmayı tercih ederler. Özellikle birçok sanatçı yaz aylarında magazin basını ile köşe kapmaca oynarlar.

Avşar ise bu sanatçıların tam tersine kendisinin siyah bir iç çamaşırı ile göründüğü pozlarını paylaşması ve mükemmel fiziği övgülere sebep oldu. Kimi sosyal medya yazarları Avşar’ın bu pozunun ardından olumsuz yorumlar yaparken sevenleri ise beğenileri ile sanatçıyı desteklediler. Tüm bu bilgiler ışığında Hülya Avşar’ın son pozlarıyla yeniden gündeme geldiğini ve adından sıklıkla söz ettirdiğini rahatlıkla ifade edebiliriz.