Gülben Ergen En Değerli Fotoğrafım Deyip Annesini ve Çocuklarını Paylaştı

Gülben Ergen En Değerli Fotoğrafım Deyip Annesini ve Çocuklarını Paylaştı
Gülben Ergen, şarkılarının ve kliplerinin yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı şarkıcı son paylaşımında, annesi ve çocukları ile birlikte çektiği bir kareyi takipçilerinin...

Gülben Ergen, şarkılarının ve kliplerinin yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Başarılı şarkıcı son paylaşımında, annesi ve çocukları ile birlikte çektiği bir kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

''Hayatımın En Değerli Fotoğrafı Olabilir''

Gülben Ergen, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü sanatçı son paylaşımında, ailesiyle birlikte çektiği bir kareye yer verdi. Ergen, paylaşımının açıklama bölümüne '' Hayatımın en değerli fotoğrafı olabilir. Her aanne evi ziyaretimden çıkışta konuştuklarımız ve yıllar sonra gördüğüm bir ben var. Duygularım boğazıma dizili ama yüzüm gülüyor… Kendi çocukluğumdan, kendi çocuklarımın bebekliklerine, öğrencilik yıllarımdan, annemin hep anlattığı ve kendi tabiri ile deli cesaretimden bahsettik. Telefonuna WhatsApp kuramıyorum annemin. Yes/No ve bazen SMS o kadar. Her türlü teknolojiyi reddeden pamuk annem'' notunu düştü. Söz konusu paylaşım, on binlerce beğeni ve yüzlerce yorum aldı.