Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, yazın ortasına doğru Show TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Özgün konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan dizi, yayın hayatında devam ediyor.Gelsin Hayat Bildiği Gibi Yeni Bölüm...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, yazın ortasına doğru Show TV ekranlarında izleyiciyle buluştu. Özgün konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan dizi, yayın hayatında devam ediyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin 13. bölüm fragmanı, Show TV tarafından yayınlandı. "İnsanın en büyük düşmanı geçmişidir..." başlığıyla yayınlanan fragman, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk, Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Burak Demir, Tolga Güleç, Pamir Pekin, Özgü Delikanlı, Mustafa Açılan, Ayşe Kırca, Onur Özer, Sanem Babi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Sercan Gülbahar, Yeşim Çebi, Deniz Sarıkaş, Murat Göçmez, Zeynep Koltuk ve Galip Erdal gibi pek çok isim yer alıyor.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, her hafta perşembe günü saat 20.00'de Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.