Gecenin Ucunda 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Gecenin Ucunda 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Yeni yayın döneminde iddialı ve özgün yapımlarla seyircilerin karşısına çıkmak isteyen Star TV, geçtiğimiz haftalarda Gecenin Ucunda dizisini duyurmuştu. Oyuncu kadrosu ve konusuyla büyük merak uyandıran dizinin ilk bölümü,...

Yeni yayın döneminde iddialı ve özgün yapımlarla seyircilerin karşısına çıkmak isteyen Star TV, geçtiğimiz haftalarda Gecenin Ucunda dizisini duyurmuştu. Oyuncu kadrosu ve konusuyla büyük merak uyandıran dizinin ilk bölümü, geçtiğimiz günlerde ekranlara geldi. Gecenin Ucunda'nın ilk bölümü büyük beğeni toplarken, ikinci bölüm fragmanı da yayınlandı.

Gecenin Ucunda Yeni Bölüm Fragmanı İzle

Gecenin Ucunda 2. bölüm fragmanı, Star TV tarafından yayınlandı. İlk bölüm itibariyle izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin, yeni bölüm fragmanı da kısa sürede yoğun ilgi gördü.

Gecenin Ucunda Oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Barış Erçetin'in yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Neslihan Atagül, Kadir Doğulu, Tuba Ünsal, Sarp Levendoğlu, Zuhal Olcay, Özge Özder, Bertan Asllani, Kaan Taşaner, Bastemsu Özdemir, Levent Özdilek, Ebru Aykaç, Şencan Güleryüz, Aysun Metiner, Gonca Yakut, Aleyna Özgeçen, Kerim İlhan, Hazal Şenel, Seyda Bayram ve Cem Avnayim gibi pek çok isim yer alıyor.

Gecenin Ucunda Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Gecenin ucunda dizisi, her hafta çarşamba günü saat 20.00'de Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.