Ebru Şallı Tekne Pozları İle Sosyal Medyayı Salladı

Ebru Şallı Tekne Pozları İle Sosyal Medyayı Salladı
Ebru Şallı, mankenliğin yanı sıra oyunculuk, sunuculuk ve pilates eğitmenliği gibi birçok alanda çalıştı. Çeşitli projelerdeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Şallı, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye...

Ebru Şallı, mankenliğin yanı sıra oyunculuk, sunuculuk ve pilates eğitmenliği gibi birçok alanda çalıştı. Çeşitli projelerdeki başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Şallı, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Güzel sunucu, tekneden paylaştığı pozlar ile bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

Fit Vücuduna Övgü Yağıyor

Ebru Şallı'nın Instagram'da 3 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaştığı fotoğraflar ile takipçilerinden büyük beğeni toplayan Şallı, son paylaşımında tekneden çektiği karelere yer verdi. Söz konusu paylaşım, çok kısa sürede sosyal medyada ilgi gördü. Ebru Şallı'nın takipçileri, güzel mankenin genç ve fit görünümüne ilişkin övgü dolu yorumlarda bulundular.

Ebru Şallı Kimdir?

1977 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Ebru Şallı, İstanbul Nişantaşı Kız Lisesi'nde eğitim gördü. Eğitim hayatından sonra fotomodellik yapmaya başlayan Şallı, Queen of Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçildi. Zaman içinde mankenlik, sunuculuk, fotomodellik, oyunculuk ve yazarlık gibi alanlarda çalışan Şallı, Youtube kanalından paylaştığı videolar ile ilgi çekmeye devam ediyor.