Demet Özdemir Paylaşımıyla Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Demet Özdemir Paylaşımıyla Beğeni Yağmuruna Tutuldu
Başarılı oyuncu Demet Özdemir, yazın son günlerinde oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturdu. Söz konusu düğün, günlerce sosyal medyanın gündeminde yer buldu. Düğün sonrası Oğuzhan Koç konser etkinliklerine...

Başarılı oyuncu Demet Özdemir, yazın son günlerinde oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturdu. Söz konusu düğün, günlerce sosyal medyanın gündeminde yer buldu. Düğün sonrası Oğuzhan Koç konser etkinliklerine devam ederken, Demet Özdemir de Disney Plus'ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinde seyirciyle buluştu. Demet Özdemir, dizi projesinin yanı sıra sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile de dikkat çekmeye devam ediyor.

Üç Yüz Bini Aşkın Beğeni Aldı

Demet Özdemir'in, Instagram'da 15.6 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren güzel oyuncu, son paylaşımında beyaz gömlek ve kot pantolonlu sokak kombinine yer verdi. Özdemir'in paylaşımı çok kısa sürede, üç yüz bini aşkın beğeni aldı.

Demet Özdemirin Oynadığı Diziler

Başarılı oyuncu Demet Özdemir bugüne kadar, Sana Bir Sır Vereceğim, Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No:309, Erkenci Kuş, Doğduğun Ev Kaderindir ve Dünyayla Benim Aramda dizilerinde yer aldı.