Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Camdaki Kız Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı
8 Nisan 2021'de Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Camdaki Kız dizisi, yayın hayatına devam ediyor. Konusu, oyuncu kadrosu ve olay örgüsü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin, yeni bölümleri merakla bekleniyor. Bu...

8 Nisan 2021'de Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Camdaki Kız dizisi, yayın hayatına devam ediyor. Konusu, oyuncu kadrosu ve olay örgüsü ile izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin, yeni bölümleri merakla bekleniyor. Bu kapsamda, Camdaki Kız 52. bölüm fragmanı yayınlandı.

Camdaki Kız Son Fragman İzle

Camdaki Kız dizisinin yeni bölüm fragmanı, Kanal D tarafından yayınlandı. 51. bölüm biter bitmez yayınlanan fragman, izleyicilerden büyük ilgi gördü.

Camdaki Kız Oyuncuları

Yönetmen koltuğunda Nadim Güç'ün oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Selma Ergeç, Enis Arıkan, Cihangir Ceyhan, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Şerif Erol, Hande Ataizi, Tuğrul Tülek, Nihal Menzil, Hamza Yazıcı, Feri Baycu Güler, Merve Polat, Devrim Yakut, Tamer Levent, Engin Şenkan ve Laçin Ceylan gibi pek çok isim yer alıyor.

Camdaki Kız Hangi Gün Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Camdaki Kız dizisi, her hafta perşembe günü saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.