Burcu Özberk Havuz Pozuyla Sosyal Medyayı Salladı

Burcu Özberk Havuz Pozuyla Sosyal Medyayı Salladı
Güzel oyuncu Burcu Özberk, dizi projelerindeki başarılı performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Özberk, son paylaşımında havuzda iken çektiği...

Güzel oyuncu Burcu Özberk, dizi projelerindeki başarılı performansının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Özberk, son paylaşımında havuzda iken çektiği bir kareye yer verdi. Söz konusu paylaşım, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Burcu Özberk'in Paylaşımları Büyük Beğeni Topluyor

Ünlü oyuncu Burcu Özberk'in Instagram'da, 9.3 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile yüz binlerce beğeni alan Özberk, yeni paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Burcu Özberk, son paylaşımında havuzda çekilen bir karesine yer verdi. Güzel oyununun bu paylaşımı, sosyal medyada büyük ses getirdi.

Burcu Özberkin Oynadığı Diziler

Burcu Özberk, bugüne kadar Muhteşem Yüzyıl, Güneşin Kızları, Şahane Damat, Badem Şekeri, Aslan Ailem, Afili Aşk, Çocukluk ve Aşk Mantık İntikam dizilerinde rol aldı.