Burcu Esmersoy Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki! Gören Bir Daha Bakıyor

Burcu Esmersoy Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki! Gören Bir Daha Bakıyor
Sunuculuk, mankenlik, oyunculuk ve gazetecilik gibi pek çok alanda başarılı işlere imza atan Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan...

Sunuculuk, mankenlik, oyunculuk ve gazetecilik gibi pek çok alanda başarılı işlere imza atan Burcu Esmersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Esmersoy, son paylaşımıyla kendine hayran bıraktı.

Fotoğraflar Sosyal Meydanın Gündeminde!

Ünlü manken Burcu Esmersoy'un Instagram'da, 4.2 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla  büyük beğeni toplayan Esmersoy, son paylaşımında yurt dışında çektiği kareleri takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğraflar çok kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Fit ve Güzel Görünümüne Övgü Yağıyor

46 yaşındaki Burcu Esmersoy, paylaştığı fotoğraf karelerindeki kıyafet tercihinin yanı sıra, fit ve güzel görünümüyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Emsersoy'un son paylaşımında, çok sayıda övgü dolu yorum yer aldı.