Burcu Esmersoy Gece Paylaşımındaki Duru Güzelliğiyle Dikkat Çekti

Burcu Esmersoy Gece Paylaşımındaki Duru Güzelliğiyle Dikkat Çekti
Oyunculuk, gazetecilik, mankenlik ve sunuculuk gibi pek çok alanda çalışan Burcu Esmersoy, meslek hayatındaki başarılarının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Güzel sunucu son paylaşımında,...

Oyunculuk, gazetecilik, mankenlik ve sunuculuk gibi pek çok alanda çalışan Burcu Esmersoy, meslek hayatındaki başarılarının yanı sıra, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekmeye devam ediyor. Güzel sunucu son paylaşımında, sokakta çektiği karelere yer verdi.

''Geceden Diyelim''

Burcu Esmersoy'un Instagram'da, 4.2 milyonu aşkın takipçisi bulunuyor. Paylaşımlarıyla büyük beğeni toplayan Esmersoy, son gönderisinde sokakta çekilen fotoğraflarına yer verdi. ''Geceden diyelim'' notuyla paylaşılan fotoğraflar, çok kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Burcu Esmersoy Kimdir?

2 Ekim 1976'da dünyaya gelen Burcu Esmersoy, Beşiktaş Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü'nün ardından, ABD'de New York Üniversitesi'nde "Hospitality, Tourism and Sports Management" eğitimi aldı. Güzellik yarışması olan Miss International'da dikkat çeken Esmersoy, ilerleyen süreçte çeşitli TV kanallarında spikerlik yaptı. Çocuklar Duymasın ve Dedektif Memoli dizilerinde oyunculuk yapan Burcu Esmersoy, Youtube kanalında paylaştığı videolar ile ilgi çekmeye devam ediyor.