Burak Özçivit Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki! Sosyal Medya Yıkılıyor

Burak Özçivit Öyle Bir Fotoğraf Paylaştı Ki! Sosyal Medya Yıkılıyor
Ekranların sevilen ismi Burak Özçivit, çeşitli dizi ve film projelerindeki başarılı oyunculuğunun yanı sıra, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Paylaşımlarıyla büyük...

Ekranların sevilen ismi Burak Özçivit, çeşitli dizi ve film projelerindeki başarılı oyunculuğunun yanı sıra, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Paylaşımlarıyla büyük beğeni alan Özçivit, son gönderisiyle bir kez daha sosyal medyanın gündemine oturdu.

Burak Özçivit'in Beğeni Yağmuruna Tutulan Fotoğrafı!

Burak Özçivit, ülkemizde olduğu kadar yurt dışında da sevilen bir isim. Sosyal medyada 22 milyonu aşkın takipçisi bulunan ünlü oyuncu, paylaşımlarıyla ses getirmeye devam ediyor. Özçivit son paylaşımında, çektiği bir selfieyi takipçilerinin beğenisine sundu. Söz konusu fotoğraf karesi, çok kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu.

Burak Özçivitin Oynadığı Diziler

Burak Özçivit bugüne kadar yer aldığı Eksi 18, Zoraki Koca, Baba Ocağı, İhanet, Küçük Sırlar, Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Kara Sevda ve Kuruluş Osman dizilerindeki başarılı oyunculuğu ile izleyicilerden tam not aldı.