15 saniyede çiçeklerin arasına gizlenmiş eldiveni görebiliyorsanız çok zekisinizdir

15 saniyede çiçeklerin arasına gizlenmiş eldiveni görebiliyorsanız çok zekisinizdir
Yukarıdaki resim, bir çiçek tarlasının güzel bir resmidir. Ama bu güzel çiçeklerin içinde saklı bir nesne var. Tarlayı taramanız ve çiçeklerinin içindeki gizli eldivenleri tanımlamanız gerekiyor. Bu nedenle, resmin içindeki...

Yukarıdaki resim, bir çiçek tarlasının güzel bir resmidir. Ama bu güzel çiçeklerin içinde saklı bir nesne var. Tarlayı taramanız ve çiçeklerinin içindeki gizli eldivenleri tanımlamanız gerekiyor. Bu nedenle, resmin içindeki gizli nesneleri bulmak oldukça zor olduğu için resme dikkatlice bakın. Görüntü, kadife çiçeği tarlasında gizlenmiş eldivenleri bulmaya çalışırken kafalar karıştı.

15 SANİYEDE ELDİVENLERİ BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyonda, Marigold Flowers'ın içindeki gizli eldivenleri tanımlamanız gerekiyor. Güzel çiçek tarlası resminin arka planına bakarsanız, resimdeki gizli eldivenleri bulabileceksiniz.

AZICIK VAKİT YETİYOR

İlk başta, büyük çiçek tarlası arasında gizlenmiş çok küçük bir nesne olduğu için mum boyayı hemen fark etmeyeceksiniz. Ancak birkaç saniye sonra eldivenleri fark edebilirsiniz.

RESMİN ÜST ORTASINA BAKIN!

Resmin üst ortasına bakarsanız, kadife çiçeğin yaprakları arasında gizlenmiş eldivenleri bulabileceksiniz. Eldivenler kadife çiçeğinin sarı yapraklarına benziyor. Eldivenlerin rengi, çiçeğin taç yapraklarıyla kamufle olmasını sağlıyor.

Sizi gizli nesneleri tespit etmeye zorlayan optik illüzyon, güçlü gözlem becerileri gerektirir.