Yargı Eren Komiser Öldü Mü? Yargı Eren Komiser Diziden Ayrıldı Mı?

Yargı Eren Komiser Öldü Mü? Yargı Eren Komiser Diziden Ayrıldı Mı?
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı dizisinde rol alan oyuncular herkesi etkilemeyi başardı. Ay Yapım imzasını taşıyan Yargı dizisinin senaristliğini Sema Ergenekon yapmaktadır. Dizinin finalinde Eren Komiser’in vurulması...

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Yargı dizisinde rol alan oyuncular herkesi etkilemeyi başardı. Ay Yapım imzasını taşıyan Yargı dizisinin senaristliğini Sema Ergenekon yapmaktadır. Dizinin finalinde Eren Komiser’in vurulması herkesin dikkatini çekmeyi başarırken Yargı dizisinin hayranları tarafından Yargı Eren Komiser Öldü Mü? Yargı Eren Komiser Diziden Ayrıldı Mı? sorusu sorulmaktadır. İşte, Yargı dizisiyle ilgili detaylar…

Yargı Eren Komiser Öldü Mü?

Yargı Eren Komiser Öldü Mü? Sorusu arama motorları üzerinden araştırılmaktadır. Yargı Son Bölüm de Burak kaçarken Eren komisere ateş ederek kalbinden iki defa vuruluyor. Komiser Eren’in vurulmasının etkisiyle yere düştüğü zaman Ilgaz onun silahını alıp Burak’ın ardına düştü. Burak da duvardan atlayarak kaçtı. Kaçarken de Ilgaz onu bacağından vurarak yaraladı. Tam kalbine isabet eden Eren komiser ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Yargı Eren Komiser ölüp ölmediği bilinmemekle beraber dizide ölmesi mümkün değildir.

Yargı Eren Komiser Kimdir?

Yargı Eren Komiser, Yargı dizisinde Ilgaz’ın en iyi ve en yakın arkadaşıdır. Eren komiser, emniyette cinayet büroda komiser olmakla beraber gözü kara olmaktadır. Ağzı iyi laf yapmakla beraber hem eğlenceli hem de komik olduğu için çevresi tarafından sevilmektedir. Ilgaz’ın kardeşi olan Eren komiser eşi Esra’ya ve kızı Eylül’e bağlıdır. Yargı Eren komiser karakterini Uğur Aslan canlandırmaktadır.

Uğur Aslan Kimdir?

9 Şubat 1972 tarihinde Hatay’da dünyaya gelen Uğur Aslan, Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. 2005 yılında yayınlanmış olan Beşinci Boyut adlı dizide oyunculuk hayatına adım atmış olan Uğur Aslan, Yer Gök Aşk, Kayıp, Derdest, Kara Sevda, Açlığa Doymak, Gümüş gibi farklı farklı yapımlarda boy göstermiştir.