TRT Çocuk'tan 23 Nisan Hediyesi! Niloya Geri Dönüyor

TRT Çocuk'tan 23 Nisan Hediyesi! Niloya Geri Dönüyor
Niloya çizgi filmin yeni bölümleri, 23 Nisan'dan itibaren hafta içi her gün TRT Çocuk'ta saat 10.00'da olacak. Yayınlanan bölümleri kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler ise Niloya'yı YouTube kanalını takip edebilir.YouTube'da...

Niloya çizgi filmin yeni bölümleri, 23 Nisan'dan itibaren hafta içi her gün TRT Çocuk'ta saat 10.00'da olacak. Yayınlanan bölümleri kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler ise Niloya'yı YouTube kanalını takip edebilir.

YouTube'da yaklaşık 5,5 milyon abonesi olan Niloya, yakın zamanda yayımlanan oyun uygulaması ile de çocuklarla buluşuyor.

Senaryosu psikologlar ve pedagoglar ile hazırlanan yerli çizgi film, eğlenceli şarkıları, öğretici maceraları ile hem çocukların hem de ailelerin tercihi oluyor.

Miniklerin eğlenerek izlediği yerli çizgi filmin yeni sezonunda Niloya, hayal dünyasıyla oyunlar kurmayı, uzaydan farklı gezegenlerle haberleşmelerini, arkadaşlarıyla beraber futbol antrenmanı yapmalarını, kirlenerek oyunlar oynamayı, bazen küçük bir sağlıkçı bazen haber sunucusu olmanın en eğlenceli hallerini arkadaşları ile paylaşacak.