Tarkan'ın Yüreğini Ağzına Getiren Kaza Haberi! 1 Kişi Yaşamını Yitirdi

Tarkan'ın Yüreğini Ağzına Getiren Kaza Haberi! 1 Kişi Yaşamını Yitirdi
Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunda savrulan bir araca arkadan gelen bir başka aracın çarpması sonucu yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Yürekleri ağza getiren kazada yaralananlardan birinin ise Megastar...

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunda savrulan bir araca arkadan gelen bir başka aracın çarpması sonucu yaşanan kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Yürekleri ağza getiren kazada yaralananlardan birinin ise Megastar Tarkan’ın akrabası olduğu ifade edildi.

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu, Orhangazi kavşağı yakınlarında yaşanan kaza saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Bursa'dan İstanbul'a gitmekte olan 34 TC3120 plakalı bir otomobil, Orhangazi kavşağı yakınlarında henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıktı.

Yolda savrulan araca aynı yönde giden ve mega star Tarkan Tevetoğlu’nun da akrabası olduğu tespit edilen 44 yaşındaki Halis Tevetoğlu yönetimindeki 34 EGY 179 plakalı otomobil çarptı.

Kazaya Neden Olduğu Belirlendi

Kazada Tarkan’ın akrabası Halis Tevetoğlu ile beraber aynı araçta bulunan Serdar Kara (33), Uğur Ruşen Doğan (40) ve diğer sürücü Kahraman Kepenek (48) yaralandı. İhbarla olay yerine ambulanslar sevk edildi. İlk müdahaleleri kaza yerinde yapılan yaralılar sonrasında ambulanslarla Orhangazi ve Gemlik devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan, durumu ağır olan ve kazaya sebep olduğu tespit edilen 34 TC 3120 plakalı otomobilin sürücüsü Kahraman Kepenek doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Hayatını kaybeden Kahraman Kepenek’in cenazesi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, kazada yaralanan ve Tarkan'ın akrabası Halis Tevetoğlu ve diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Araçta yer alan ve etrafa da saçılan alkol kutuları da gözlerden kaçmadı.

Savcılığın kazaya yönelik soruşturma başlattığı öğrenildi.