Sıla'dan Kahreden Haber! Sevenleri Acı Haberle Derin Üzüntü Yaşadı

Sıla'dan Kahreden Haber! Sevenleri Acı Haberle Derin Üzüntü Yaşadı
Sevilen şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun 1 ay önce beyin kanaması geçiren babası Şükrü Gençoğlu'ndan acı haber haber geldi. 73 yaşındaki Şükrü Gençoğlu, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Mesleki başarıları...

Sevilen şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun 1 ay önce beyin kanaması geçiren babası Şükrü Gençoğlu'ndan acı haber haber geldi. 73 yaşındaki Şükrü Gençoğlu, bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Mesleki başarıları ve özel hayatıyla zaman zaman magazin gündeminde yer alan Sıla Gençoğlu'nun babasından gelen kahreden haber hayranlarını da üzdü. Sevilen şarkıcının babası Şükrü Gençoğlu, 1 ay önce beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırıldı. Bir süredir hastanede tedavi altında olan Gençoğlu'ndan acı haber geldi.

Sıla Gençoğlu'nun İzmir'de tedavi gören babası, bu sabah yaşama gözlerini yumdu. Şükrü Gençoğlu'nun cenaze törenine dair henüz bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Öte yandan, babasının ölüm haberi ile yıkılan şarkıcı da henüz bir açıklamada bulunmadı.

Şükrü Gençoğlu Kimdir?

Şükrü Gençoğlu, 01 Ocak 1949 tarihinde Acıpayam Kelekçi'de dünyaya geldi. Kimya mühendisi olan Şükrü Gençoğlu, eczacı Ömür Gençoğlu ile evliydi.