Seda Sayan'dan 14 Şubat Çağrısı! En Anlamlı Sevgililer Günü Hediyesi

Seda Sayan'dan 14 Şubat Çağrısı! En Anlamlı Sevgililer Günü Hediyesi
Seda Sayan, Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 14 Şubat'ın bu sene depremzedelere destek için "yardım ve dayanışma günü" olarak kabul edilmesine ilişkin teklifini destekledi.Sayan, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda,...

Seda Sayan, Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun 14 Şubat'ın bu sene depremzedelere destek için "yardım ve dayanışma günü" olarak kabul edilmesine ilişkin teklifini destekledi.

Sayan, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bu defa 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hediye almıyoruz. Yerine #BenimSevgilimVatanım diyerek depremzede ailelere yardım yapıyoruz. AFAD Bağışı için DEPREM yaz 1866'ya SMS gönder 20 lira bağışta bulun." ifadelerine yer verdi.

Bu kampanyaya, toplumun çeşitli kesimlerinden sosyal medya kullanıcıları da destek verdi ve paylaşımlar yaptı.

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerden sonra 10 Şubat'ta Federasyon tarafından yapılan açıklamada, "Bütün insanların değer verdiği 14 Şubat Sevgililer gününü yardım ve dayanışma günü ilan ederek tüm halkımızı '14 Şubat'ta Hediyem Deprem Bölgesine' diyerek yardımlarımızı arttırmaya davet ediyoruz." denilmişti.