Özge Ulusoy'u Kahreden Haber! Sevenleri Acı Haberle Yasa Boğuldu

Özge Ulusoy'u Kahreden Haber! Sevenleri Acı Haberle Yasa Boğuldu
Manken ve oyuncu Özge Ulusoy, babasından gelen acı haberle yıkıldı. Özge Ulusoy'un 73 yaşındaki emekli albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.Meydana gelen kaza, geçtiğimiz gün saat 15.00...

Manken ve oyuncu Özge Ulusoy, babasından gelen acı haberle yıkıldı. Özge Ulusoy'un 73 yaşındaki emekli albay Haydar Ulusoy, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi.

Meydana gelen kaza, geçtiğimiz gün saat 15.00 sıralarında Ankara’nın Çankaya ilçesindeki Turan Güneş Bulvarı üzerinde yaşandı. 06 DV 2053 plakalı Elif N. idaresindeki cip, Milli Savunma Bakanlığı lojmanları önünden yolun karşısına geçmek isteyen Özge Ulusoy'un emekli albay babası Haydar Ulusoy’a çarptı.

Yaşana kazada ağır yaralanan Haydar Ulusoy, kaldırıldığı özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Ünlü ismin babası Haydar Ulusoy’un emekli olmasının ardından avukatlık yaptığı belirtildi.

Haydar Ulusoy'un Cenazesi

Ulusoy’un cenazesinin, bugün saat 11.00’de Çankaya Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi’nde gerçekleşecek törenden sonra İstanbul’da toprağa verileceği ifade edildi.

Öte yandan, kazada herhangi bir yara almayan Elif N.’nin ise emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Özge Ulusoy, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla acısını paylaştı. Ulusoy, babası ile çekilmiş bir fotoğrafını "Yeniden kavuşuncaya dek" notu ile paylaştı.

İşte Özge Ulusoy'un Paylaşımı: