Netflix Dizisi Rise of Empires: Ottoman’ın İkinci Sezonu Geliyor

Netflix Dizisi Rise of Empires: Ottoman’ın İkinci Sezonu Geliyor
Netflix platformunda yer alan diziler her daim ön plana çıkmaya devam ediyor. Yerli Netflix dizisi olarak karşımıza çıkan Rise of Empires: Ottoman dizisi ilk sezonuyla Netflix platformunda yayınlanıyordu. Başarılı tarih dizisinin...

Netflix platformunda yer alan diziler her daim ön plana çıkmaya devam ediyor. Yerli Netflix dizisi olarak karşımıza çıkan Rise of Empires: Ottoman dizisi ilk sezonuyla Netflix platformunda yayınlanıyordu. Başarılı tarih dizisinin ikinci sezonunun geleceğinin duyurulması herkesin dikkatini çekmeyi başardı.

1. Mehmed’in Vlad Drakula’ya karşı olduğu Rise of Empires: Ottoman, ikinci sezonu için hazırlıklara başladı. Netflix’in yerli yapımları arasında yer alan Rise of Empires: Ottoman’ın ikinci sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Yayınlanan fragman herkesin ilgisini çekmeyi başardı. Dizinin ilk sezonunda Fatih Sultan Mehmet’in hayat hikayesi anlatılırken, ikinci sezonunda ise Kazıklı Voyvoda olarak bilinen Vlad Drakula ile olan mücadelesi konu edinilecek. 29 Aralık tarihinde yayınlanacak olan yeni sezon yayın tarihi belli oldu.

Rise of Empires: Ottoman İkinci Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Rise of Empires: Ottoman ilk sezonu 2020 yılının Ocak ayında yayınlanmıştı. Dizinin ilk sezonunda II. Mehmed’in 13 yaşında tahta çıkmasının ardından yükselişini konu edinip, Konstantinopolis’in fethini konu edinmesini anlatan belgesel niteliğindeki dizinin yeni sezonunda ise Kazıklı Voyvoda ile mücadelesi konu edinilecektir. Rise of Empires: Ottoman ikinci sezonu 29 Aralık tarihinde Netflix platformunda yayınlanacak.

Rise of Empires: Ottoman Oyuncu Kadrosu

Rise of Empires Ottoman Oyuncu Kadrosu içerisinde birbirinden başarılı isimler bulunmaktadır. Özellikle Cem Yiğit Üzümoğlu’nun Fatih Sultan Mehmet rolünü canlandırdığı dizide ayrıca Tuba Büyüküstün, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır gibi isimler rol almaktadır. Rise of Empires: Ottoman yönetmenliğini ise Emre Şahin yapmaktadır.