MüzeKart 2023 Fiyatları Zamlandı Mı? Bakan Ersoy'dan MüzeKart'a İlişkin Zam Açıklaması

MüzeKart 2023 Fiyatları Zamlandı Mı? Bakan Ersoy'dan MüzeKart'a İlişkin Zam Açıklaması
2023 yılı vatandaş için zamlarla geldi. 2023 ile birlikte çok sayıda ürün ve hizmete zam yapıldı. Yapılan zamlarda cepleri yaktı. Vatandaşlar endişe dolu gözlerle her sektörden gelecek zam haberini beklerken kültür ve turizm...

2023 yılı vatandaş için zamlarla geldi. 2023 ile birlikte çok sayıda ürün ve hizmete zam yapıldı. Yapılan zamlarda cepleri yaktı. Vatandaşlar endişe dolu gözlerle her sektörden gelecek zam haberini beklerken kültür ve turizm alanında sevindiren bir gelişme yaşandı.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, MüzeKart fiyatlarına ilişkin açıklamada bulundu. Bakan Nuri Ersoy, 2023 yılında da MüzeKart'a zam yapmadıklarını ifade etti. Müze ve ören yerlerine giriş ücretlerine büyük zamlar yapılmasına karşılık MüzeKart'a zam gelmemesi dikkat çekti.

Sosyal Medya Hesabından Duyurdu

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "MüzeKart'a 2023 yılında da zam yapmadık. Türk vatandaşlarımıza MüzeKart sadece 60 lira" ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Kültür ve Turizm Bakanlığı müze ve ören yerlerine giriş ücretlerine en az yüzde 100 olmak üzere çeşitli oranlarda zam geldiğini duyurmuştu.

Bakan Ersoy'un Paylaşımı Şu Şekilde: