Hamdi Alkan'ın Acı Günü! 'Beni Affet' Diyerek Veda Etti

Hamdi Alkan'ın Acı Günü! 'Beni Affet' Diyerek Veda Etti
Ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın bir süredir tedavi gören annesi Hilva Alkan geçtiğimiz gün yaşamını yitirdi. Hamdi Alkan, acısının sosyal medyadan duygusal bir mesajla yayımladı.Annesi ile beraber çekilen eski bir fotoğrafını...

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan'ın bir süredir tedavi gören annesi Hilva Alkan geçtiğimiz gün yaşamını yitirdi. Hamdi Alkan, acısının sosyal medyadan duygusal bir mesajla yayımladı.

Annesi ile beraber çekilen eski bir fotoğrafını sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Alkan, gönderisinde şu ifadeleri kullandı:

"Anneme veda... Canım annem dün akşam vefat etti. Öylesine zor bir zaman ki... Anneciğim günlerdir akan gözyaşlarıma şimdi senin yokluğunun acısı eklendi. Aylardır yaşama tutundun. Memleketin Antakya depremde yıkıldı, yok oldu. Akranların, arkadaşların, tanıdıklar göçen binaların altında kaldı. Çıkabilenler şehirden göçtü. Çıkamayanlar, çıkarılamayanlar bu dünyadan göçtü. Sami amca öldü, Şaul amca öldü, Doktor Bessam öldü... Zahter kokulu Antakya öldü. Bunları fark etmeyeceğin bir hastalıkla yoğun bakımda uyuduğun için buruk bir mutluluk duydum, beni affet."

Zincirlikuyu Camii'nde Tören Düzenlendi

Hilva Alkan için bugün Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Acı gününde Alkan'ı dostları yalnız bırakmadı.

Alkan'ın annesinin cenaze törenine eski eşi Selen Görgüzel, Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Selami Şahin, Engin Can Ural, Birol Güven, Cemal Okan, Burak Sağyaşar ve Timur Savcı katıldı.

Görgüzel, eski eşine acı gününde destek oldu.

Hilva Alkan, kılınan cenaze namazından sonra da Kilyos Mezarlığı'na defnedildi.