Esra Erol Müge Anlı'ya Nasıl Gönderme Yaptı? Olay Yaratacak Sözler!

Esra Erol Müge Anlı'ya Nasıl Gönderme Yaptı? Olay Yaratacak Sözler!
Geçtiğimiz gün Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. En iyi program ve sunucu ödülü araştırmacı gazeteci Müge Anlı'ya gitti. Ödül sonrası ünlü sunucu Esra Erol da sosyal medya hesabı üzerinden olay yaratacak...

Geçtiğimiz gün Pantene Altın Kelebek ödülleri sahiplerini buldu. En iyi program ve sunucu ödülü araştırmacı gazeteci Müge Anlı'ya gitti. Ödül sonrası ünlü sunucu Esra Erol da sosyal medya hesabı üzerinden olay yaratacak bir paylaşım yaptı. Peki, Esra Erol Müge Anlı'ya ne göndermesi yaptı? İşte detaylar...

Pantene Altın Kelebek ödüllerine halk oylamasıyla layık görülen gazeteci Müge Anlı, açık ara en çok oyu aldı. 2 ödül birden almaya hak kazanan Anlı'nın heyecanı dikkat çekerken, aynı kanalda gündüz kuşağı programı sunan Esra Erol çarpıcı bir paylaşım yaptı. Öte yandan, ikilinin uzun yıllardır aralarının açık olduğu biliniyor.

Müge Anlı Bu Paylaşıma Kızacak!

Uzun zamandır ATV ekranlarından gündüz kuşağı program yapan Esra Erol ile Müge Anlı arasındaki sular durulmuyor.

Format nedeni ile aralarının açık olduğu bilinen ikili zaman zaman kendi programlarında birbirlerine göndermede bulunurken Pantene Altın Kelebek ödülünün Müge Anlı'ya verilmesi çekişmenin fitilini alevlendirdi.

Esra Erol Ne Paylaştı?

Esra Erol'da programının sunucusu Esra Erol, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Esra Erol'un bu paylaşımı 'Müge Anlı'ya gönderme yapıyor' şeklindeki yorumlara sebep oldu. Erol, izlenme oranlarını "Yine en çok izlenen program olmuşuz. İlginizden daha büyük ödül mi olur? İyi ki varsınız çoook teşekkür ederim" ifadesi ile paylaştı.

İşte Esra Erol'un Paylaşımı: