Dostlarla Akşam Yemeği'nin Prömiyeri Yapıldı

Dostlarla Akşam Yemeği'nin Prömiyeri Yapıldı
Yazar Donald Margulies tarafından yazılan ve yönetmenliğini Özen Yula'nın yaptığı yapımın oyuncu kadrosunda Özge Borak, Ahmet Tansu Taşanlar, Derya Artemel ve Ümit Kantarcılar bulunuyor.Oyun, dört yakın arkadaşın yıllara...

Yazar Donald Margulies tarafından yazılan ve yönetmenliğini Özen Yula'nın yaptığı yapımın oyuncu kadrosunda Özge Borak, Ahmet Tansu Taşanlar, Derya Artemel ve Ümit Kantarcılar bulunuyor.

Oyun, dört yakın arkadaşın yıllara dayanan dostluğunun içlerinden birinin ihanetiyle bozulmasını ve bütün dengelerin değişimini anlatıyor.

Gösterim sonunda söz alan HOP Genel Sanat Yönetmeni Ozan Yula, İstanbul'a yeni bir kültür sanat merkezi kazandırmanın çok kolay olmadığını dile getirerek, "HOP'un ilk oyununu sahnelemekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu değerli oyunculara çok teşekkür ediyorum. Onlar olmasaydı bu oyun çıkmazdı." dedi.

Dekor tasarımı Almila Altunsoy, ışık tasarımı Ayşe Ayter, müziği ise Yiğit Güçlü ve Yusuf Mirishli'ce yapılan oyun, 24 Mayıs ve 31 Mayıs'ta da HOP Sahne'de izleyiciyle bir araya gelecek.