Dizi Yapımcılarından Ortak Karar! Depremzedeler İçin Okul Yaptıracaklar

Dizi Yapımcılarından Ortak Karar! Depremzedeler İçin Okul Yaptıracaklar
Dizi yapımcıları tarafından alınan karara göre deprem bölgesinin yaralarını sarmak için çalışmalar yapılmaya devam ediyor.Dizi yapımcıları önceki hafta setlere ara verip deprem bölgesi için canla başla çalışmışlardı.Gazeteci...

Dizi yapımcıları tarafından alınan karara göre deprem bölgesinin yaralarını sarmak için çalışmalar yapılmaya devam ediyor.

Dizi yapımcıları önceki hafta setlere ara verip deprem bölgesi için canla başla çalışmışlardı.

Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından aktarılana göre; Dizi ekipleri, depremzedelerin yardımına iş gücü ve teknik malzemeyle koşmuşlardı. Yapımcılar, bireysel yardımlarının yanı sıra dernekleri adına da bölgeye bir katkı daha sağlamak istediler. Yapımcılar Derneği ve TESİYAP (Televizyon ve Sinema Filmi Yapımcıları Meslek Birliği) aldıkları kararı duyurdu.

TESİYAP Derneği Tarafından Yapılan Açıklama Şu Şekilde:

"Yapımcılar Derneği ve Televizyon ve Sinema Filmi Yapımcıları Meslek Birliği Yapımcılar Derneği’ne üye kurumlarımız ve değerli dizi yapımcılarımız ile yaptığımız yönetim kurulu olağan üstü toplantısı sonucunda üyelerimizin bugüne kadar yaptığı ayni ve nakdi katkıları dışında olmak üzere; yapımcılarımız tarafından yapılan nakdi bağışlarla, afet bölgesine tam donanımlı bir okul yaptırılmasına oy birliğiyle karar verilmiştir…"