Çocuklar Duymasın’ın Meltem’inden Duygu Dolu Paylaşım

Çocuklar Duymasın’ın Meltem’inden Duygu Dolu Paylaşım
Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle hiç yaşlanmayan Pınar Altuğ, 2008 yılında meslektaşı Yağmur Atacan ile dünya evine girmiş ve hala mutlu evliliklerine devam etmektedir. 2009 yılında ilk kez anne olan Pınar Altuğ, geçtiğimiz...

Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle hiç yaşlanmayan Pınar Altuğ, 2008 yılında meslektaşı Yağmur Atacan ile dünya evine girmiş ve hala mutlu evliliklerine devam etmektedir. 2009 yılında ilk kez anne olan Pınar Altuğ, geçtiğimiz aylarda bir programda mutlu evliliğiyle ilgili açıklama yapmıştı. Yaptığı açıklamada eşiyle beraber vakit geçirmekten keyif aldıklarını o sırada birbirlerini sevdiklerini ve aile olmaya karar verdiklerine değinip buralara kadar geldiklerini belirtmişti. Hatta Pınar Altuğ evliliğiyle ilgili:

“Evimizde ünlü değiliz. Anne, baba ve çocuk olarak bir aileyiz. Ben hep söylüyorum onun benimle geçinmeye benim onunla geçinmeye gönlüm var. Elbette hiç birimiz dört dörtlük değiliz. İkili iişkiyi sürdürmek istiyorsan ve geçinmeye gönlün varsa bazı şeyleri göz ardı edebiliyorsun. Yok geçinmeye gönlün yoksa neden gözünün üstünde kaşın var diyerek sorun çıkarıyorsun. İkimiz de birbirimizin fikirlerine saygılıyız” demişti.

Çok Özlüyorum Annem!

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i, 1999 yılında hayatını kaybeden annesi Sema Altuğ ve kendi bebekliğinin yer aldığı bir resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak Çok Özlüyorum Annem notunu düştü. Pınar Altuğ’un yaptığı duygu dolu paylaşıma kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.