Bruce Willis'ten Kötü Haber! Aile Duyurdu

Bruce Willis'ten Kötü Haber! Aile Duyurdu
Ünlü oyuncu Bruce Wills, demans hastalığına yakalandı. Ünlü oyuncuya önceki sene bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi hastalığı teşhisi konulmuştu.Bruce Willis, davranış ve kişilik değişikliği, düşünme, dil ve harekette...

Ünlü oyuncu Bruce Wills, demans hastalığına yakalandı. Ünlü oyuncuya önceki sene bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi hastalığı teşhisi konulmuştu.

Bruce Willis, davranış ve kişilik değişikliği, düşünme, dil ve harekette bozulma semptomları gösteren frontotemporal demans hastalığına yakalandı.

Willis'in Ailesinden Yeni Açıklama Geldi

68 yaşındaki ünlü oyuncunun önceki sene bilişsel yeteneklerini etkileyen afazi hastalığı teşhisi konulmasının ardından oyunculuk sektöründen uzaklaşacağı duyurulmuştu. Willis’in ailesince ünlü aktörün sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama yapıldı. Aile, Willis'in davranış ve kişilik değişikliği, düşünme, dil ve harekette bozulma semptomları gösteren frontotemporal demans hastalığına yakalandığını ifade etti.

Willis'e net bir teşhis konduğu için rahatladıklarını dile getiren aile, frontotemporal demansın 60'lı yaşlardaki insanlarda sık görülen bir hastalık olduğunu dile getirdi. Hastalığın günümüzde tedavisi bulunmazken, aile ilerleyen günlerde bu durumun değişebileceği konusunda umutlu olduklarını söyledi.