Alparslan: Büyük Selçuklu Yeni Bölümü Neden Yayınlanmadı! TRT Açıklama Yaptı

Alparslan: Büyük Selçuklu Yeni Bölümü Neden Yayınlanmadı! TRT Açıklama Yaptı
Alparslan: Büyük Selçuklu, her hafta pazartesi günü izleyicilerle buluşuyor. TRT ekranlarında yayınlanan tarih dizisi izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilirken, dizinin takipçileri bugün Alparslan: Büyük Selçuklu'nun...

Alparslan: Büyük Selçuklu, her hafta pazartesi günü izleyicilerle buluşuyor. TRT ekranlarında yayınlanan tarih dizisi izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilirken, dizinin takipçileri bugün Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yeni bölümünü ekranda göremeyince şaşkınlık yaşadılar. Alparslan: Büyük Selçuklu'nun yeni bölümünün neden yayınlanmadığı merak edilirken, TRT konuya ilişkin bilgi verdi.

Alparslan: Büyük Selçuklu Yeni Bölümü Neden Yok?

Barış Arduç'un başrolünde yer aldığı Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, her hafta pazartesi günü TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Dizinin bu akşam yeni bölümünün yayınlanmayacağını duyuran TRT "Sevgili izleyicilerimiz, Her pazartesi yeni bölümlerimizle evlerinize konuk olduğumuz Alparslan: Büyük Selçuklu’nun yayınına elimizde olmayan sebeplerden ötürü kısa bir ara veriyoruz. Özetsiz yeni bölümümüzle 21 Kasım Pazartesi günü yeniden görüşmek üzere." açıklamasında bulundu.

Alparslan: Büyük Selçuklu Ne Zaman Yayınlanacak?

Bu hafta yeni bölümü ekranlara gelmeyen Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, 21 Kasım Pazartesi günü seyirciyle buluşacak ve özetsiz olarak yayınlanacak.