Alp Kırşan'ı Kahreden Haber! Acı Gününü Duyurdu

Alp Kırşan'ı Kahreden Haber! Acı Gününü Duyurdu
Sunucu ve oyuncu Alp Kırşan'ın babası geçtiğimiz akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Kahreden haberi sosyal medyadan duyuran Alp Kırşan, "Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor" şeklinde konuştu.Bir...

Sunucu ve oyuncu Alp Kırşan'ın babası geçtiğimiz akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Kahreden haberi sosyal medyadan duyuran Alp Kırşan, "Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor" şeklinde konuştu.

Bir zamandır ekranlardan uzak ve ailesiyle gözlerden uzak bir hayat yaşamayı seçen Alp Kırşan'ın babası Erdinç Kırşan, yaşama gözlerini yumdu. Babasının kahreden haberini Instagram hesabından takipçilerine duyuran Kırşan, cenaze törenine dair de bilgi verdi.

Cenazesi Bugün Kaldırılacak

Önceki gün Instagram hesabından babasının fotoğrafını paylaşan ünlü isim, "Canım babamızın vefatını üzüntü içinde sizlerle paylaşmak çok zor. Bugün 20.30'da maalesef hayata gözlerini yumdu. Cenazesi yarın ikindi namazına müteakiben Atakent Beşikçioğlu Camii'nden kaldırılacaktır" ifadelerine yer verdi.

Baba acısı ile büyük bir üzüntü yaşayan Kırşan'a Özlem Yıldız, Onur Buldu, Metin Arolat, Erdem Baş ve Eser Yenenler gibi çok sayıda ünlü isimden taziye mesajları yağdı.

Alp Kırşan'ın Paylaşımı Şu Şekilde: