Alişan’ın Karısı Buse Varol’un Eski Halinden Şimdi Eser Yok! Bu Ne Değişimdir Böyle…

Alişan’ın Karısı Buse Varol’un Eski Halinden Şimdi Eser Yok! Bu Ne Değişimdir Böyle…
Ünlü şarkıcı Alişan ile mutlu bir evliliği olan Buse Varol, eski halleriyle sosyal medyanın gündemine düşmeyi başardı. Özellikle 2012 yılında gerçekleştirilen Miss Turkey yarışmasına katılan Buse Varol o yıllarda 22 yaşındaydı....

Ünlü şarkıcı Alişan ile mutlu bir evliliği olan Buse Varol, eski halleriyle sosyal medyanın gündemine düşmeyi başardı. Özellikle 2012 yılında gerçekleştirilen Miss Turkey yarışmasına katılan Buse Varol o yıllarda 22 yaşındaydı. Buse Varol’un o hallerini gören kişiler resmen ağzı açık izledi.  Buse Varol’un hayranları yarışmadaki karelerini görünce Varol’un değişimi karşısında şoka uğradı.

Buse Varol Biyografi

25 Mart 1990 yılında Manisa’da dünyaya gelen Buse Varol, üniversite eğitimini eğitim fakültesinde tamamladı. Sosyal medya üzerinden 2012 yılında Miss Turkey Güzellik Yarışmasına katıldığı ve karışmadan sonra da modellik yaptığı görsellerinin yayılması hayranlarını oldukça etkiledi. Modellik harici kendini oyunculuk alanında geliştirmek isteyen Buse Varol ilk kez Tozlu Yollar adlı proje de boy gösterdi. Daha sonra Sevda Kuşun Kanadında, Şehrin Melekleri, Arka Sokaklar, Kış Güneşi ve Rüya gibi yapımlarda rol aldı. Dostlar Mahallesi dizi setinde tanıştığı Alişan ile 6 Mayıs 2018 yılında evlenen Buse Varol, Burak ve Eliz adında iki çocuk dünyaya getirdi.

Buse Varol’un Eski Hali Şaşırttı

Uzun zamandır ekranlardan uzak kalmasıyla gündeme gelen Buse Varol, sosyal medya platformu üzerinden gündeme getirilen ünlüler arasında yer aldı. Özellikle mutlu evliliğiyle gündeme gelen Buse Varol’un estetiksiz halleri hayranlarını şaşırttı.

2012 yılında güzellik yarışmasına katılan Buse Varol, o yarışmadan birincilik elde edemese de yıllar geçtikçe daha bi güzelleşmiş. Geçtiğimiz aylarda Alişan’ın bir mobilya markasının tanıtımına katılan Buse Varol, diziye de katılacağını ama erken final verdiği için projenin gerçekleştirilemediğini belirtti.