Vali Ekici'den Berat Kandili Mesajı

Vali Ekici'den Berat Kandili Mesajı
Vali Ekici, mesajında, Berat Kandili'nin rahmet, bereket, ilim, kültür, paylaşma, yardımlaşma, sağlık, mükafat ve Kur'an aylarından olduğunun altını çizdi.Üç ayların sonuncusu Ramazan-ı Şerif'e yaklaşıldığının habercisi...

Vali Ekici, mesajında, Berat Kandili'nin rahmet, bereket, ilim, kültür, paylaşma, yardımlaşma, sağlık, mükafat ve Kur'an aylarından olduğunun altını çizdi.

Üç ayların sonuncusu Ramazan-ı Şerif'e yaklaşıldığının habercisi ve müjdecisi olan Berat Kandili'nin kurtuluşa erme, günahlardan arınma, rahmet ve mağfirete ulaşma, sıkıntı ve musibetlerden kurtulma manasına geldiğini aktaran Vali Ekici, şu ifadeleri kullandı:

"Bu mübarek gece bizlere kulluk bilincini hatırlatarak kamil insan olma, yanlışlardan kaçınma ve affedilmenin yanı sıra affedici olma şuurunda olmayı da tedai ettiren müstesna bir zaman dilimidir. Mübarek gecenin depremden etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını birlik ve beraberlikle sarmamıza vesile olmasını temenni ediyorum. Allah, ülkemizi ve milletimizi her türlü afet ve felaketten korusun."