Lüleburgaz'da Haşere ve Sineklere Karşı İlaçlama Yapıldı

Lüleburgaz'da Haşere ve Sineklere Karşı İlaçlama Yapıldı
Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler birimi ekipleri, kentteki yağmur kanalları, foseptik çukurları, dere yatakları ile durgun suları haşere ve sineklere karşı ilaçladı.Lüleburgaz Belediye Başkanı...

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler birimi ekipleri, kentteki yağmur kanalları, foseptik çukurları, dere yatakları ile durgun suları haşere ve sineklere karşı ilaçladı.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli tarafından yapılan açıklamada, havaların ısınmaya başlamasıyla haşere ve sineklerde artış yaşandığını ifade etti.

Ekiplerin muhtelif alanlarda mücadelesine başladığının altını çizen Gerenli, yaz aylarında sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi için çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü belirtti.

Erken dönemde yapılan larva mücadelesinin önemli olduğunu kaydeden Gerenli, "Vatandaşların rahat ve temiz bir kentte yaşamalarını sağmak için ekiplerimiz 24 saat görevde. Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte ekiplerimiz sinek, uçkun ve sivrisinek gibi zararlıların larvalarının oluşabileceği alanlarda ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor." şeklinde konuştu