KTSO Başkanı Ilık'tan Ramazan Bayramı Mesajı

KTSO Başkanı Ilık'tan Ramazan Bayramı Mesajı
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, mesajında, bayramların mutluluğu, huzuru, sevgiyi, saygıyı, dostluğu, barışı ve hoşgörüyü pekiştirmekte olduğunu ifade etti.Ramazan Bayramı'nın insanlığa barış,...

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Soner Ilık, mesajında, bayramların mutluluğu, huzuru, sevgiyi, saygıyı, dostluğu, barışı ve hoşgörüyü pekiştirmekte olduğunu ifade etti.

Ramazan Bayramı'nın insanlığa barış, huzur ve refah getirmesi temennisinde bulunan Ilık, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ramazan Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Acılar ne kadar büyük olursa olsun Türkiye'miz, dünyada ve ülkemizde barışın, huzurun, güvenin ve istikrarın tesisi amacıyla gösterdiği gayreti bundan sonra da gösterecektir. Aziz devletimize bu konuda güvenimiz ve inancımız sonsuzdur. Bugünler birlik ve beraberliğimizi kutsallığını ön plana çıkaran günlerdir. Bu düşüncelerle başta üyelerimiz ve aileleri olmak üzere Türk ve İslam dünyasının Ramazan Bayramı'nı kutluyor, ülkemize, milletimize, insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum."