Zonguldak'ı Yasa Boğan Olay... Bir Öğrenci Hayatını Kaybetti

Zonguldak'ı Yasa Boğan Olay... Bir Öğrenci Hayatını Kaybetti
Zonguldak Kilimli'de meydana gelen olayda bir servis aracı şarampole devrildi. Servis aracındaki 19 öğrenciden biri ölürken, biri sürücü olmak üzere 18 kişi yaralandı.Kilimli ilçesinde Muslu beldesine doğru hareket eden F.B. isimli...

Zonguldak Kilimli'de meydana gelen olayda bir servis aracı şarampole devrildi. Servis aracındaki 19 öğrenciden biri ölürken, biri sürücü olmak üzere 18 kişi yaralandı.

Kilimli ilçesinde Muslu beldesine doğru hareket eden F.B. isimli şöförün kullandığı 67 AT 873 plakalı öğrenci taşıyan midibüs, Çatalağzı mevkisinde kontrolden çıktı. Şarampole devrilen araçta çok sayıda öğrenci olması herkesi endişelendirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye, jandarma ve polis ekipleri geldi. Kaza sırasında 1 öğrencinin hayatını kaybettiği ve sürücü de dahil olmak üzere 18 kişinin yaralandığı bildirildi.

Yaralılar ambulanslarla Atatürk Devlet Hastanesi ve Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne kaldırıldı. Jandarma ise bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Yapılan ilk tetkiklerde servis aracının Kilimli Anadolu Lisesi ve Kilimli Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıdığı belirlendi.

Aracı kaldırma çalışmalarına devam eden ekipler, öğrencilerin etrafa dağılan eşyalarını da toplayarak yakınlarına teslim etti.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve İl Jandarma Komutanı Albay Cezami Yalınkılıç da olay yerinde incelemelerde bulundu. Son olarak kazada hayatını kaybeden öğrencinin bedeni gerekli incelemelerin ardından Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.