Ziraat Bankası’ndan Ramazan desteği! Ramazan’a özel hesaplara tek seferde tam bu kadar para yatacak!

Ziraat Bankası’ndan Ramazan desteği! Ramazan’a özel hesaplara tek seferde tam bu kadar para yatacak!
Ziraat Bankası, Ramazan ayına özel yeni bir kampanya için düğmeye bastı. Ramazan ayı boyunca yapılacak alışverişlere hediye Bankkart Lira vereceğini açıklayan Ziraat Bankası, kampanyanın tüm detaylarını paylaştı. Peki, Ziraat Bankası ne kadar hediye edecek? Başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Ziraat Bankası’ndan Ramazan’a özel yeni bir kampanya geldi. Ramazan alışverişlerine toplam 750 Bankkart Lira hediye edeceğini duyuran Ziraat Bankası, kampanyanın 6 Mart-14 Nisan tarihlerine geçerli olacağını paylaştı.

Ziraat Bankası’nın yeni kampanyası kapsamında Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerinde tek seferde yapılacak 750 TL ve üzeri her alışverişe 75 TL ve toplamda ise 750 TL Bankkart Lira hediye edilecek.

banka-kart.jpg

KAMPANYA KOŞULLARI

Ziraat Bankası müşterileri, kampanyaya Bankkart Mobil'den, bankkart.com.tr internet sitesinden veya RAMAZAN yazıp 4757'ye SMS göndererek katılabilecek.

Kampanyadan yararlanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekecek.

Kampanyaya katılan müşteriler, kampanya süresince Bankkart ile market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri üye işyerlerimizden tek seferde yapacakları 750 TL ve üzeri her alışverişlerine 75 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira kazanabilecek.

İşlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde ve Bankkart POS'undan yapılması gerekecek.

Aynı gün aynı işyerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyaya dahil edilecek.

E-ticaret işlemleri kampanyaya dahil olmayacak.

Bankkart Liralar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerin kartlarına anında yansıtılacak.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ