Ziraat Bankası 300 TL Dağıtıyor! Ziraat Bankası Ramazan Kampanyasını Açıkladı

Ziraat Bankası 300 TL Dağıtıyor! Ziraat Bankası Ramazan Kampanyasını Açıkladı
Ziraat Bankası, yeni müşteriler kazanmak ve mevcut müşterilerini korumak adına kampanyalar duyuruyor. Ramazan Ayı’nın başlamasıyla beraber güncel kampanyalar da araştırılıyor. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesindeki...

Ziraat Bankası, yeni müşteriler kazanmak ve mevcut müşterilerini korumak adına kampanyalar duyuruyor. Ramazan Ayı’nın başlamasıyla beraber güncel kampanyalar da araştırılıyor. Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesindeki bilgilendirmeye göre, 300 TL Bankkart lira kampanyasının detayları netlik kazandı.

Ziraat Bankası 300 TL Hediye!

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamasında, 17 Mart tarihinde başlayan ve 30 Nisan 2023 tarihine kadar sürecek olan kampanya kapsamında, Bankkart ile anlaşmalı Market, Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri üye işyerlerinde tek seferde yapılacak 300 TL ve üzeri her alışverişinize 30 TL toplamda 300 TL Bankkart Lira kazanılabilecek.

Ziraat Bankart Lira Kampanyası

300 TL Bankkart Lira kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar, Bankkart Mobil ile bankkart.com.tr’den ya da RAMAZAN yazıp 4757’ye SMS göndererek fırsattan faydalanabilirler. Ziraat Bankası güncel kampanyalara yönelik resmi internet sitesinden bilgi verdiği için kampanyalara yönelik ayrıntılı bilgilere ulaşmak isteyenler, Ziraat Bankası’nın resmi internet sitesine erişebilirler.