Yarın Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor! İşte O İller

Yarın Kuvvetli Kar Yağışı Bekleniyor! İşte O İller
Kış mevsiminin etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte, kar yağışının ne zaman ülke genelinde etkili olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyordu. Bu kapsamda, ocak ayının son günleri itibariyle Meteoroloji...

Kış mevsiminin etkisini göstermesi ve havaların soğuması ile birlikte, kar yağışının ne zaman ülke genelinde etkili olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyordu. Bu kapsamda, ocak ayının son günleri itibariyle Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamaları yakından takip ediliyor.

Ne Zaman Kar Yağacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, 30 Ocak 2023 tarihinde Bitlis, Muş ve Bingöl çevrelerinde kar yağışının etkili olması bekleniyor. Konuya ilişkin Meteoroloji tarafında yapılan açıklamada ''Yapılan son değerlendirmelere göre; 30.01.2023 Pazartesi günü öğle saatlerinden İtibaren Bitlis, Muş ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli kar yağışı (10-20 cm) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.'' ifadelerine yer verildi.

Muhtemel Risklere Dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, yarın yaşanması beklenen kuvvetli kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı oluşabilir.