Yalova Depremle Sarsıldı! Kandilli Rasathanesi Duyurdu

Yalova Depremle Sarsıldı! Kandilli Rasathanesi Duyurdu
Meydana gelen depremlere ilişkin yeni bir bildirim yapıldı. Öğle saatlerinde yaşanan deprem bölgehalkında korku oluşturdu.Son zamanlarda yurtta olduğu gibi dünya genelinde de korkutucu depremler meydana gelmeye devam ediyor. Dünya...

Meydana gelen depremlere ilişkin yeni bir bildirim yapıldı. Öğle saatlerinde yaşanan deprem bölgehalkında korku oluşturdu.

Son zamanlarda yurtta olduğu gibi dünya genelinde de korkutucu depremler meydana gelmeye devam ediyor. Dünya genelinde de büyüklükleri git gide artan depremlerde zaman zaman can ve mal kayıpları yaşanıyor. Endişe, panik ve korkuya sebep olan depremlerde can ve mal kayıplarının olmaması ise yüreklere bir nebze olsun su serpiyor. Yurdumuzda olduğu gibi çok sayıda ülkede de uzmanlar, dünya genelinde depremlerin artacağını belirtip tedbir ve önlemlerin alınması gerektiği konusunda sık sık uyarıda bulunuyor.

Kandilli Rasathanesi tarafından aktarılan bilgiye göre, merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesi olan bir deprem meydana geldi. Depremin şiddeti 3.2 olarak ifade edildi. Depremin yerin 5.4 km derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.