Vestel'in Kıvılcımları Şimdi De İzmir'de

Vestel'in Kıvılcımları Şimdi De İzmir'de
Etkinliğe Vestel'in 39 gönüllüsü katılım sağlayıp, 80 torba atık toplaması gerçekleştirdi.

Vestel gönüllüleri "Kıvılcımlar", Manisa'daki Çiftlik Park'taki mesire bölümünün sonrasında şimdi de İzmir'in Foça ilçesinde olan Çanak Koyu'nda çevre temizliği gerçekleştirdi.

Şirketten gerçekleşen açıklamada, Vestel, çevre farkındalığı projeleri kapsamında, İzmir’in "popüler" turizm merkezlerinden Foça’da gerçekleşen çevre temizliği etkinliğine katılım sağladı.

Zorlu Holding’in "Kıvılcımlar" hareketine bağlı 39 Vestel gönüllüsü, 9 Ağustos Çarşamba tarihinde Foça'daki Çanak Koyu’nda çevre temizliği gerçekleştirdi. Etkinlikte bulunan 80 torba çöp sonrasında Foça Belediyesi çöp toplama çalışanlarına verildi.

Zorlu Holding’in ekonomik büyümeye destek, toplumsal faydayı yükseltmek ve çevreye olan etkilerini düşürme amacıyla başlattığı ‘Kıvılcımlar’ hareketine destek sağlayan Vestel, teknoloji, AR-GE, inovasyon üstünlüğü ve insan odaklı dönüşüm stratejisiyle sürdürülebilir gelecek için çalışmaya sürdürüyor.

Vestel, gerçekleştirdiği ürün ve hizmetleriyle yalnız şirketin değil, bireylerin de karbon ayak izini azaltmalarına yardımda bulunuyor.