Üst Düzey Yöneticiler Gençlerle Buluştu

Üst Düzey Yöneticiler Gençlerle Buluştu
Doğa Koleji tarafından yapılan açıklamada, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda "Sürdürülebilir liderlik" temasıyla gerçekleştirilen 16. Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, Türkiye'den önemli isimlerin katılımıyla...

Doğa Koleji tarafından yapılan açıklamada, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda "Sürdürülebilir liderlik" temasıyla gerçekleştirilen 16. Doğa Koleji t-MBA Zirvesi, Türkiye'den önemli isimlerin katılımıyla düzenlendi.

Zirvenin açılışında konuşan Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Can, Doğa markasını yurt dışına taşıyacaklarını kaydederek, "Birkaç aydır mesaimin önemli bir kısmını Londra'da geçiriyorum. Bunun da sebebi artık Doğa'yı yurt dışına taşımak. Yakın bir zamanda önce İngiltere, sonrasında da başka Avrupa ülkeleri ile yurt dışı büyümeyi başlatmış olacağız." şeklinde konuştu.

Doğa'nın akademik başarılarıyla öne çıktığını belirten Can, bu başarıların yanı sıra öğrencilerin kodlamadan satranca, yüzmeden hentbola tüm spor branşlarında da başarıdan başarıya koştuğunu aktardı.

Can, 20 senede takım sporlarında 6 dünya şampiyonluğu, 49 Türkiye şampiyonluğu; satrançta da bir dünya şampiyonluğu ve 74 Türkiye şampiyonluklarının bulunduğunu kaydetti.

Bu bakımdan t-MBA Zirvesi'nin kendileri için önemli olduğunu belirten Can, şöyle konuştu:

"İş dünyasına yön veren kıymetli isimlere ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Öğrencilerimiz liderlerin sürdürülebilirlik ajandasını kendilerinden dinleme fırsatı buldu. Konuklarımızın katılımları ve paylaşımları için teşekkür ederiz. Yetiştirdiğimiz gençler, geleceğimizin ve 100 yıllık Cumhuriyetimizin liderleridir. Çocuklarımızı geleceğin liderleri olarak yetiştirmek ise hepimizin yegane görevidir. Dilerim bu zirve, kariyer yolculuklarını aydınlatsın, hepsine ışık olsun."