Üniversitelerde Uzaktan Eğitim Olacak Mı? YÖK Açıklama Yaptı!

Üniversitelerde Uzaktan Eğitim Olacak Mı? YÖK Açıklama Yaptı!
Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ili etkiledi. Depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken, üniversitelerin uzaktan eğitim ile devam edip etmeyeceği merak konusu olurken, Yükseköğretim Kurulu açıklama...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem 10 ili etkiledi. Depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken, üniversitelerin uzaktan eğitim ile devam edip etmeyeceği merak konusu olurken, Yükseköğretim Kurulu açıklama yaptı.

Üniversitelerde Uzaktan Eğitim Olacak Mı?

Yükseköğretim Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, 2022-2023 eğitim öğretim dönemi uzaktan eğitim ile tamamlanacak. Tıp, diş hekimliği gibi sağlık programları ile staj ve işyeri eğitimi ve benzeri hususlar ayrıca değerlendireceği belirtilen açıklamada ''Kahramanmaraş merkezli deprem afetinin ülke genelindeki etkileri nedeniyle Yükseköğretim Kurulu tarafından 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı bahar döneminin uzaktan öğretim yoluyla tamamlanmasının uygun olduğuna karar verilmiştir. Uzaktan öğretime ilişkin ayrıntılar, bu kapsamda alınacak tedbirler, tıp, diş hekimliği gibi sağlık programları ile staj ve işyeri eğitimi ve benzeri hususlar ayrıca değerlendirilip önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.'' ifadelerine yer verildi.