Üniversite Adaylarına Yks Günlerind Ücretsiz Ulaşım İmkanı

Üniversite Adaylarına Yks Günlerind Ücretsiz Ulaşım İmkanı
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 17-18 Haziran'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere ücretsiz ulaşım desteği sunulacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ücretsiz ulaşım uygulaması BursaRay, tüm Burulaş otobüsleri ile tüm özel halk otobüsleri ve ilçelerdeki halk otobüslerinde geçerli olacak.

Bursa şehir içi toplu taşıma sistemi ile Mustafakemalpaşa, Karacabey, Gemlik ve İnegöl ilçelerindeki ilçe içi toplu taşıma sistemlerinde üniversite adayları bu hizmetten faydalanabilecek. Uygulama, ilçeler ile Bursa şehir merkezi arasındaki ulaşımı kapsamıyor.

Üniversite sınavına girecek adaylar, 17 Haziran Cumartesi günü 06.00-10.00 ve 13.00-16.00 saatlerinde sınav katılım belgelerini göstererek ücretsiz seyahat edebilecek.

Adaylar 18 Haziran Pazar günü ise saat 06.00'dan 20.00'ye kadar yine sınav katılım belgelerini göstererek ücretsiz ulaşımdan faydalanabilecek.

Uygulamadan faydalanabilmek için ulaşım kartlarının cihaza okutulmasına gerek duyulmayacak, sadece sınav katılım belgelerinin ibrazı yeterli olacak.