Ucuz Konut Müjdesi! 170 Bin TL’ye 3 Artı 1 Daire Sahibi Olabilirsiniz!

Ucuz Konut Müjdesi! 170 Bin TL’ye 3 Artı 1 Daire Sahibi Olabilirsiniz!
Ev sahibi olmak isteyenlere Vakıfbank tarafından müjde verildi. Uygun fiyatlı ev sahibi olma fırsatını sizlere sunan Vakıfbank tarafından ayrıca konut kredisi desteği de verilmektedir. Yüksek fiyatlı ev satışlarından dolayı...

Ev sahibi olmak isteyenlere Vakıfbank tarafından müjde verildi. Uygun fiyatlı ev sahibi olma fırsatını sizlere sunan Vakıfbank tarafından ayrıca konut kredisi desteği de verilmektedir. Yüksek fiyatlı ev satışlarından dolayı hemen her vatandaş şikayetçi olmaktadır. Aşırı bir fiyat artışı yaşanmasından dolayı fiyatlar vatandaşların alacağı seviyeden çok uzaklaştı. Geçen yıl 500 bin TL olan ev fiyatı şuanda 2 milyon TL gibi bir meblağda satışa sunulmaktadır.

Ucuz ev sahibi olmak isteyen kişilerin aklına ilk olarak TOKİ gelmektedir. Fakat TOKİ kura çekimiyle ev satışı yaptığı için pek çok kişiye ev satın alma imkanı sunulmamaktadır. Ayrıca TOKİ evlerinin inşaat süreci de olduğundan dolayı hemen içerisine giremeyecek vatandaşlar tercih etmemektedir. Hal böyle olunca banka tarafından sunulan ucuz evler rağbet görmektedir. Bankalar, uygun fiyatlı konut satışı yaptığından dolayı hemen herkesin ev sahibi olmasına imkan tanıyor. Çok ucuz fiyatlı ev sahibi olma imkanı sunan vatandaşların ev alabilmesi için peşin paraya da ihtiyacı olmuyor.

Vakıfbank’tan Uygun Fiyatlı Ev Satışı Yapılıyor

Vakıfbank tarafından yayınlanan uygun evler son zamanlarda oldukça ilgi gördü. Vakıfbank tarafından yayınlanan konut satış ilanları incelendiği zaman her bütçeye uygun olan konut satışları yapıldığı görülüyor. Ev almak isteyen kişiler bütçesine uygun olduğu takdirde teklif verebilmektedir.  Aşağıda yer alan evleri inceleyerek siz de bütçenize uygun olan eve teklif verebilirsiniz.

Diğer ucuz ev ilanları için TIKLAYINIZ.