Tüm Paralar Bir Anda Yola Saçıldı! Tam 1 Milyon 700 Bin TL'lik Kayıp

Tüm Paralar Bir Anda Yola Saçıldı! Tam 1 Milyon 700 Bin TL'lik Kayıp
Zeytinburnu'nda yaşanan olayda, döviz taşıyan bir kurye, montunun fermuarının açılması nedeniyle tüm parayı yola düşürdü! Trafiği kesip yola saçılan paraları toplamaya çalışan kuryeye sürücüler de yardım etti. O sırada...

Zeytinburnu'nda yaşanan olayda, döviz taşıyan bir kurye, montunun fermuarının açılması nedeniyle tüm parayı yola düşürdü! Trafiği kesip yola saçılan paraları toplamaya çalışan kuryeye sürücüler de yardım etti. O sırada kurye ise cep telefonuyla kayıt alarak paraların çalınmamasına dikkat etti.

Dün yaşanan olayda, Beylikdüzü'nden Kapalıçarşı'ya 150 bin euro götüren motor kurye Ünal Coşkun, işlem iptal edilince paralarla dönüşe geçti. Saat 16.00 sıralarında ise Zeytinburnu sahil yoluna gelen kuryenin, montunun içine koyduğu euro balyaları yola saçıldı.

Lastikle bağlanmış olan dövizlerin üzerinden geçen arabalar ve rüzgar etkisi, tüm paraların saçılmasına neden oldu. Trafiği durduran kuryeye diğer sürücüler yardım etti. Paraların çalınmaması için de o anları cep telefonuyla kaydetti.

85 Bin Euro Kayıp 

Öte yandan her ne kadar diğer sürücüler yardım da etse, yaklaşık olarak 1 milyon 700 bin TL değerindeki 85 bin euronun kayıp olduğu bildirildi. Kurye ise suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.

Olayı anlatan kurye Ünal Coşkun, 'Montum rüzgarla açılınca paralar yola saçıldı. Trafik durunca bir çok kişi paraları topladı. Getirenler de oldu getirmeyenler de oldu. Suç duyurusunda bulundum. Paraların seri numarası belli, bütün döviz bürolarına iletildi. Paralar umarım bulunur. 8 bin liraya çalışıyorum, eşim hamile zor durumdayım. Kayıp para 85 bin euro. Para geri gelmezse zor durumda kalırım.' dedi.