TOKİ'ye Başvuru Yapanlar Dikkat! Ocak 2023 Kura Çekimi Yapılacak İller

TOKİ'ye Başvuru Yapanlar Dikkat! Ocak 2023 Kura Çekimi Yapılacak İller
İlk Evim İlk İş Yerim projesi için çok sayıda kişi başvuruda bulunurken, kura çekimleri de kasım ayı itibariyle başlamıştı. Söz konusu kura çekimleri kapsamında her geçen gün farklı bir ilin kurası çekilirken, aralık...

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için çok sayıda kişi başvuruda bulunurken, kura çekimleri de kasım ayı itibariyle başlamıştı. Söz konusu kura çekimleri kapsamında her geçen gün farklı bir ilin kurası çekilirken, aralık sonu gibi kura çekimlerine ara verildi. Yeni yıl ile birlikte, kura çekimlerine verilen ara sona erdi ve kura çekimleri tekrar başladı. Bu kapsamda, projeye başvuruda bulunan kişiler de önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının çekileceğine ilişkin araştırmalar yapmaya devam ediyorlar.

TOKİ Kura Çekimi Takvimi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma göre, ilerleyen günlerde kura çekimi yapılacak iller şöyle:

2-12 Ocak 2023: Ankara 18 bin 450 konut

2-5 Ocak 2023: Hatay 5 bin 25 konut

6 Ocak 2023: Osmaniye 1550 konut

7-8 Ocak 2023: Kahramanmaraş 3 bin 101 konut

10-13 Ocak 2023: Adana 6 bin 356 konut

TOKİ Kura Sonucu Sorgulama

Kura çekimleri devam ederken, İlk Evim İlk İş Yerim kura sonuçlarının nasıl öğrenileceği de merak ediliyor. TOKİ'nin resmi Youtube kanalından ve toki.tv'den canlı yayınlanan kuraların sonuçlarına, e-Devlet’ten ”Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama” hizmeti aracılığıyla öğrenilebilir.