TOKİ'ye Başvuru Yapanlar Dikkat! 4-8 Şubat TOKİ Kura Çekimi Yapılacak İller Belli Oldu

TOKİ'ye Başvuru Yapanlar Dikkat! 4-8 Şubat TOKİ Kura Çekimi Yapılacak İller Belli Oldu
Ev sahibi olmak isteyen çok sayıda kişi İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuruda bulundu. Proje için başvuruların tamamlanmasının ardından, kura çekiminin ne zaman başlayacağı ve sonuçlara nasıl ulaşılacağı merak konusu...

Ev sahibi olmak isteyen çok sayıda kişi İlk Evim İlk İş Yerim projesine başvuruda bulundu. Proje için başvuruların tamamlanmasının ardından, kura çekiminin ne zaman başlayacağı ve sonuçlara nasıl ulaşılacağı merak konusu oldu. Bu kapsamda, İlk Evim İlk İş Yerim projesi için önümüzdeki günlerde hangi illerin kurasının çekileceği netlik kazandı.

TOKİ Kura Çekimi Takvimi

TOKİ'ye başvuruda bulunan kişiler, güncel kura çekimi takvimi ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Bu çerçevede, İlk Evim İlk İş Yerim projesi için önümüzdeki kura çekiminin yapılacağı ilelr şöyle:

4 Şubat Uşak 1050 konut

5-6 Şubat Kütahya 2 bin 280 konut

7-8 Şubat Afyonkarahisar 3 bin 125 konut

TOKİ Kura Çekimi Sonuçları Sorgulama

İlk Evim İlk İş Yerim projesinin kura çekimleri heyecanla takip edilirken, sonuçlara nasıl ulaşılacağı da merak ediliyor. Kura çekiminin tamamlanmasının ardından, TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden sonuçlara erişilebilir.

TOKİ Kura Çekimi Canlı Yayın

TOKİ, kura çekimlerini canlı olarak yayınlıyor. Kura çekimini canlı olarak takip etmek isteyen kişiler, kura çekimleri gerçekleşirken toki.tv'yi ve TOKİ'nin resmi Youtube kanalını ziyaret edebilirler.

İstanbul TOKİ Kurası Ne Zaman Tarihi?

4-8 Şubat tarihleri arasında kura çekimi yapılacak iller arasında İstanbul yer almazken, İlk Evim İlk İş Yerim projesinin İstanbul kurasının tarihi de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İstanbul kurasının ne zaman çekileceğine dair henüz bil açıklama yapılmadı. İlk Evim İlk İş Yerim projesine dair detaylı bilgilere ve güncel gelişmelere TOKİ'nin resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.